BricsCAD

BricsCAD® este un puternic software 2D/3D care iti ofera compatibilitate fara egal cu toate fisierele AutoCAD® .dwg existente, la o fractiune de pret a acestuia din urma.

Descarca TrialComanda

BricsCAD® este rapid si usor de folosit si NU necesita o cantitate uriasa de memorie RAM si resursele procesorului asa cum o face AutoCAD si este atat de similar la partea estetica si functionalitate incat daca esti deja utilizator AutoCAD te vei acomoda cu utilizarea BricsCAD in foarte scurt timp.

Perspectiva de viitor in domeniul aplicatiilor CAD este una extrem de pozitiva, cu un numar mare de cereri si vanzari care vin la Bricsys direct de la clientii Autodesk care doresc sa pastreze optiunea de a achizitiona licente software perpetue. Dupa cum probabil stiti, Autodesk a oprit vanzarea licentelor perpetue pentru majoritatea produselor sale, inclusiv pentru AutoCAD. Singura modalitate de a obtine cea mai mare parte a software-ului Autodesk astazi este pe baza de plata anuala sau prin inchiriere. Bricsys este receptiv la dorintele si nevoile pietei, directorul companiei afirmand recent ca cel puțin 95% din vanzarile software-ului BricsCAD sunt licente perpetue.

In lumea aplicatiilor CAD, exista o veche zicala care spune ca “de fiecare data cand un lucru se repara, alte doua se rup”. O usoara exagerare, dar nu ar exista fara o baza. Codul dezvoltat de programatorii Bricsys trece prin 29.000 de teste dupa fiecare actualizare. Bricsys are 40 de servere de testare care ruleaza continuu aceste 29.000 de teste pe codul sursa. Ei au peste 500.000.000 de rezultate ale testelor în baza lor de date. Totul pentru a va asigura o bază de coduri solida, cu mai putine bug-uri in produsul final. De asemenea, de-a lungul anilor, Bricsys a incurajat dezvoltarea aplicatiilor oferite de terti pentru BricsCAD, astazi existand aproximativ 1.200 de add-on-uri iar aproximativ o treime din acestea sunt disponibile pentru descarcare directa de la Bricsys.

Ce va puteti astepta sa gasiti in cea mai recenta versiune BricsCAD, v19? Performanta aplicatiei ramane in top pe lista de preferinte a clientilor si pentru Bricsys insusi. BricsCAD se deschide si este gata sa proiecteze sau sa editeze intr-o fractiune din timpul necesar pentru ca AutoCAD sa se deschida. BricsCAD v18 a rezolvat o problema veche care a afectat multe aplicatii CAD, cazul in care entitatile aflate la coordonate extreme au incetinit intregul desen. Performanta push-pull a fost sporita, mai ales in cazul modelelor mari. Vitezele de regenerare si vitezele de zoom in perspectiva au crescut considerabil. Driverul Print to PDF a fost imbunatatit. Personalizarea interfetei utilizator “Quad” este si mai usoara acum. Acestea sunt doar cateva dintre imbunatatirile din versiunea V18 si nici nu luam in considerare îmbunatatirile produselor BIM si Sheet Metal.

Directorul executiv al Bricsys, Erik de Keyser, crede ca este momentul sa distingem BricsCAD ca nu doar o alta clona AutoCAD, ci o aplicatie cu adevarat independenta, compatibila cu DWG, care poate concura la acelasi nivel ca oricine.

 

 

Are BricsCAD® toate functiile AutoCAD®? Nu, insa are 100% din functiile de care 98% dintre utilizatori vor avea nevoie. BricsCAD® are in plus functii pe care AutoCAD® nu le are pentru a facilita multe operatiuni.

 

 

Cel mai indicat este sa descarcati versiunea Trial Gratuita, sa o instalati si sa o testati timp de 30 de zile în propriul mediu de lucru fara niciun fel de restrictie, deoarece nimic nu se compară cu testarea personala a unui produs si cu inglobarea lui in activitatea dvs. specifica. Totul dureaza mai putin de 3 minute.

Achizitioneaza prin programul Start Up Nation 2018

Societăţile comerciale care activează în domeniul topografiei, cadastrului, geodeziei, proiectării şi care îndeplinesc criteriile de eligibilitate pentru obţinerea finanţării în cadrul programului Start-Up Nation, pot include în cererea de finanţare achiziţionarea software–urilor Topograph, CadGen şi BricsCAD. Acestea se încadrează în categoria cheltuielilor eligibile, fiind software-uri necesare desfăşurării activităţii pentru care se solicită finanţare şi având drept scop îmbunătăţirea performanţelor economice şi tehnice ale firmelor. Contactati-ne aici pentru mai multe detalii.

Reprezinti o facultate, o scoala sau un liceu ?
Beneficiezi GRATUIT de licentierea statiilor de lucru cu programul BricsCAD.

Programul Academic BricsCAD ofera studentilor și institutiilor de invatamant acces gratuit la toate versiunile de software BricsCAD si API-uri. Odata inregistrat, studentii, instructorii si institutiile de invatamant pot descarca software-ul, pentru ca mai apoi sa-l utilizeze timp de 12 luni fara restrictii. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 

 

 

* preturile afisate nu includ TVA

 • aplicatie CAD 2D si 3D complet functionala a carei interfata si comenzi sunt modelate dupa AutoCAD, pentru usurinta in utilizare de catre utilizatorii experimentati AutoCAD.
 • Instrumente avansate 2D si modelare 3D.
 • Tranzitie rapida pentru utilizatorii familiarizati cu AutoCAD®.
 • Suita mare de aplicatii si module dezvoltate de terti, care vor rula excelent si rapid.
 • Citeste si scrie formatul standard de fisier DWG.
 • Este larg utilizat in domenii ca : ingineria mecanica, ingineria civila, design de interior, arhitectura, design industrial, inginerie electrica, grafica/desen, ingineria mediului, inginerie structurala, proiectare drumuri/masini/nave maritime, fashion design, topografie, cadastru, geodezie, cartografie dar si in interiorul institutiilor publice, cum ar fi directiile de urbanism ale primariilor.
 • Este personalizabil cu LISP si alte limbaje.
 • Suport pentru o gama larga de industrii si domenii de activitate la un pret convingator.
 • Foarte usor si rapid de descarcat si instalat.
 • Cumperi o singura data licenta BricsCAD si o folosesti in fiecare zi. Licentiere perpetua (si va asiguram ca intotdeauna va ramane asa). Fara abonamente. Fara obligatii. Conform preturilor din 2018 ale celor doua produse concurente, in urmatorii 5 ani veti economisi 9240$ !
 • Este disponibil in trei versiuni: Classic, Pro si Platinum, începând cu 585 Euro , putand fi achizitionat si de firmele/companiile mici/mijlocii, AutoCAD-ul avand un pret si cost pe care efectiv utilizatorii nu il pot justifica in activitatea lor.
 1. daca dvs. considerati ca AutoCad® este unul dintre cele mai bune programe de proiectare disponibile, veti fi impresionati de BricsCAD® care va ofera un grad ridicat de compatibilitate în mediul de lucru, comenzi complexe, limbaje de programare si fisiere .DWG si chiar un numar mare de optiuni suplimentare.
 2. pentru ca durata de invatare pentru un utilizator care stapaneste deja AutoCad® este doar de una sau doua ore, tot ceea ce deja stiti este util, desigur, atunci va trebui doar sa va petreceti mai mult timp invatand si afland toate lucrurile suplimentare pe care BricsCAD® le face .
 3. BricsCAD® va poate duce la un nou concept al BIM intuitiv fara sa trebuiasca sa inveti o noua aplicatie sau sa migrati fisierele DWG în alte formate.
 4. investitia/licenta reprezinta doar o mica parte din ceea ce platiti in prezent, de la 585 euro/licenta PERPETUA in functie de versiune (Classic), nu din leasinguri/abonamente care cresc in fiecare an, uneori in cel mai putin oportun moment pentru a face investitii in aplicatia de care aveti nevoie in activitatea de zi cu zi.
 5. BricsCAD® este disponibil pe Windows, Mac si Linux iar licentele sunt cross-platform, toate cu seturi de caracteristici identice

  BricsCAD BIM si BricsCAD Sheet Metal sunt disponibile pe aceeasi aplicatie de baza BricsCAD, utilizand acelasi format de fisier DWG.

SELECTATI DIN
TUTORIALELE VIDEO ALATURATE

Vedeti mai multe tutoriale pe canalul nostru de YouTube

Companii de top care folosesc BricsCAD

TESTEAZA GRATUIT

Daca ti-am atras atentia si esti curios de toate functiile si capabilitatile aplicatiei BricsCAD si cum te poate ajuta aceasta in activitatea ta, te invitam sa descarci BricsCAD prin butonul de mai jos si sa testezi GRATUIT timp de 30 zile, chiar de astazi.

Descarca BricsCAD

Introdu numele / numele companiei si adresa de email pe care doresti sa primesti linkul de descarcare.


Contacteaza-ne!

România, Hunedoara,
Strada Ion Creangă, Nr. 1/27

+40 722 564 125

office@topo.com.ro

Servicii de topografie si cadastru

Producator al softului TopoGraph & CADGen 

Distribuitor autorizat de software proiectare BricsCAD in Romania

SOFTWARE

Topograph