Aplicații CAD

pentru

Topografie  Cadastru  Inginerie civilă

Top din topografie. TopoGraph

Topograph 7.1 este aplicatia completa si indispensabila in limba romana pentru orice companie sau institutie de stat care presteaza servicii din domeniul topografiei, cadastrului, geodeziei, constructiilor civile si hidrotehnice, insa si altor industrii conexe. Aplicatia ruleaza sub AutoCAD (versiunile 2002-2019) si BricsCAD (v12-v19), utilizeaza functiile de desenare ale acestora si iti ofera un meniu generos cu functii (realizarea de rapoarte complexe si rapide, modele digitale de teren, realizare de planuri topografice si cadastrale, cadastru sistematic, profiluri topografice, calcule topo, intocmirea anexelor grafice si textuale si multe altele) si 90 comenzi alaturi de care promitem ca iti vor simplifica activitatea si timpul de finalizare al lucrarilor cu peste 60% si in acelasi timp iti ofera siguranta, corectitudinea si buna gestionare a bazei de date, eliminand 100% posibilitatea erorilor umane care pot interveni prin folosirea mijloacelor conventionale (AutoCAD, Excel, Word, etc.)

De asemenea , TopoGraph beneficiaza de update-uri si actualizari legislative periodice si continue, aplicatia fiind realizata pe baza nevoilor reale ale specialistilor si feedback-ului lor, acestea fiind GRATUITE.

In prezent, putem afirma cu incredere ca TopoGraph este singura aplicatie de topografie din Romania care dispune la zi de toate cerintele institutiilor statului in domeniu.

Te invitam sa descoperi mai multe despre aplicatia noastra prin butonul alaturat si apoi sa descarci TopoGraph 7.1 pentru testare GRATUITA timp de 30 zile sa te convingi ca este exact ceea ce ai nevoie in activitatea ta.

CADGen – aplicatie in limba romana

reduce cu peste 70% timpul de executie al lucrarilor de cadastru sistematic + multitudinea de rapoarte generate gata pentru a fi doar printate si apoi predate catre OCPI

CADGen2.0 este o aplicatie noua, care contine doar comenzile sectiunii Cadastru General din TopoGraph 7.1. Functiile sunt dispuse intr-un meniu derulant si o bara de instrumente si sunt ideale pentru activitatea in orice birou de cadastru, intreprindere individuala, persoana fizica si persoana juridica autorizata sa execute lucrari de cadastru.

Aplicatia se livreaza cu o cheie de protectie USB si este disponibila pentru versiunile AutoCAD (2002-2019) si BricsCAD V12 – V18 (versiunile Windows eng. Pro sau Platinum) si iti inlesneste printre altele si urmatoarele activitati: adaugare/editare date imobil, generare anexe cadastru, analiza geometrie imobile, genereaza fisiere CXGML, poliniii imobile CXGML, inspecteaza imobile in plan, import/export date persoane, editare date generale sector, caroiaj topografic, etc.

E bine de stiut ca aplicatia poate fi instalata pe oricate statii de lucru/laptopuri, insa va functiona doar pe cel in care este prezenta cheia HASP de protectie pe portul USB, aplicatia nefiind legata doar de un calculator si un serial number unic, fapt foarte apreciat de catre clientii nostri.

Te invitam asadar sa descarci si sa testezi GRATUIT aplicatia CADGen 2.0, sa vezi toate meniurile detaliate ale aplicatiei noastre si sa urmaresti diverse tutoriale video prin butonul de mai jos.

BricsCAD – Alternativa reala pentru AutoCAD

1 Licenta LIFETIME BricsCAD costa jumatate din pretul unui abonament ANUAL AutoCAD

BricsCAD® este un instrument software puternic 2D / 3D care oferă o compatibilitate fara egal cu toate fisierele .dwg existente în AutoCAD®, la o fractiune din pretul acestuia.

BricsCAD® este rapid si usor de utilizat si nu necesita o cantitate de memorie RAM sau putere a procesorului uriasa pe care AutoCAD® o solicita si cu o interfata foarte asemanatoare.

TOPOCOM este distribuitor oficial al produselor Bricsys si aplicatiei BricsCAD in Romania din 2014.

Iata cateva informatii despre BricsCAD®:

* Aplicatie CAD 2D si 3D complet functionala a carei interfata si comenzi sunt modelate dupa AutoCAD, pentru usurinta in utilizare de catre utilizatorii experimentati AutoCAD.
* Instrumente avansate 2D și modelare 3D.
* Cumperi o singura data licenta BricsCAD si o folosesti in fiecare zi. Licentiere perpetua (si va asiguram ca intotdeauna va ramane asa). Fara abonamente. Fara obligatii.
* Tranzitie rapidă pentru utilizatorii care cunosc AutoCAD®.
* Suita mare de solutii de aplicatii pentru terti
* Este larg utilizat in domenii ca : ingineria mecanica, ingineria civila, design de interior, arhitectura, design industrial, inginerie electrica, grafica/desen, ingineria mediului, inginerie structurala, proiectare drumuri/masini/nave maritime, fashion design, topografie, cadastru, geodezie, cartografie dar si in interiorul institutiilor publice, cum ar fi directiile de urbanism ale primariilor.

*BricsCAD® este disponibil pe Windows, Mac si Linux iar licentele sunt cross-platform, toate cu seturi de caracteristici identice
* Suport pentru o gama larga de industrii si domenii de activitate la un pret convingator.
* Foarte usor si rapid de descarcat si instalat.

Aflati mai multe informatii despre BricsCAD® si descarcati gratuit pentru testare timp de 30 zile de la butonul de mai jos.

Contacteaza-ne!

România, Hunedoara,
Strada Ion Creangă, Nr. 1/27

+40 722 564 125

office@topo.com.ro

Servicii de topografie si cadastru

Producator al softului TopoGraph & CADGen 

Distribuitor autorizat de software proiectare BricsCAD in Romania

SOFTWARE

Topograph