BricsCAD - aplicatie CAD 3D - 3x mai Rapida si de 4x mai ieftina decat AutoCAD

Programul BricsCAD este solutia ideala pentru : Proiectare | Design de produs | Inginerie civila Proiectare instalatii termice, de ventilare si climatizare | Proiectare Mobila | Mecanica |  GIS, cadastru si topografie sau inlocuitorul pentru AutoCAD la o fractiune din pretul acestuia


Daca inca nu ai testat si nu esti convins, verifica cifrele de mai jos:

de 42xmai rapid       vs. AutoCAD
40s

Timp de instalare
Sursa articol
de 3xmai rapid               VS. AutoCAD
 BricsCAD   17min

Rulare rutine avansate LISP
Sursa articol
de 3xmai rapid      VS. AutoCAD
6min51sec

Deschiderea concomitent a 500 fisiere .dwg
Sursa articol


BriscCAD  este un software de proiectare asistat de calculator (CAD), dezvoltat și comercializat de compania belgiana Bricsys, pe care arhitecții, inginerii și profesioniștii în construcții / proiectare mobilier se bazează pentru a crea desene precise 2D și 3D, a carei interfata si comenzi sunt modelate dupa AutoCAD, pentru usurinta in utilizare de catre utilizatorii experimentati AutoCAD.

Va prezentam mai jos cateva motive pentru care sa treceti la utilizarea Bricscad in activitatea dumneavoastra :

  • Instrumente avansate 2D si modelare 3D
  • Tranzitie rapida pentru utilizatorii familiarizati cu AutoCAD®
  • Suita mare de aplicatii si module dezvoltate de terti, care vor rula excelent si rapid
  • Citeste nativ si scrie formatul standard de fisier .DWG
  • Este larg utilizat in domenii ca : ingineria mecanica, ingineria civila, design de interior, arhitectura, design industrial, inginerie electrica, grafica/desen, ingineria mediului, inginerie structurala, design de produs, proiectare drumuri/masini/nave maritime, fashion design, topografie, cadastru, geodezie, cartografie dar si in interiorul institutiilor publice, cum ar fi directiile de urbanism ale primariilor
  • Foarte usor si rapid de descarcat si instalat – nu consuma resurse ale PC-ului/laptopului
  • Licentiere perpetua. Cumperi o singura data licenta BricsCAD si o folosesti in fiecare zi. Fara abonamente. Fara obligatii

Aplicatia este disponibila pentru sistemele de operare Windows, Linux și MacOS în șase ediții [ vedeti si sectiunea PRETURI APLICATII ]dupa cum urmeaza:

BricsCAD Classic oferă o funcționalitate de redactare 2D CAD familiara, citire / scriere .DWG nativă și încorporează un API LIPS complet pentru personalizarea și automatizarea sarcinilor repetitive.

BricsCAD Pro conține toate funcționalitățile BricsCAD Classic și adaugă modele 3D Direct, biblioteci hardware 2D și 3D, redare de înaltă definiție, o bibliotecă de materiale pentru randare, o vizionare mecanică a asamblării și un sistem de dezvoltare compatibil cu AutoCAD ObjectARX care suportă sute de terțe aplicații.

BricsCAD Platinum conține caracteristicile și funcțiile BricsCAD Pro și include crearea sistemului de constrângeri 3D, crearea entității de suprafață și lofting, modelarea deformabilă, regenerarea automată a geometriei solide importate, recunoașterea automată a intenției de proiectare și crearea și editarea de bază.

Trei ediții noi ale BricsCAD au fost lansate la sfârșitul anului 2018. Înainte de V19, produsul BricsCAD BIM a fost livrat ca un modul numit "BIM for BricsCAD", care a fost instalat pe o licență de BricsCAD Platinum. BricsCAD Mechanical este un produs nou pentru V19. Acesta include funcționalități îmbunătățite de la modulul pre-V19 "Sheet Metal pentru BricsCAD" și modele de asamblare suplimentare, animație cinematică, instrumente de creație și instrumente de vizualizare Explode.

BricsCAD BIM este un sistem de modelare a informațiilor în clădire care se bazează pe formatul de fișier .dwg standard din industrie. Schema sa de baza utilizează clasele Fundației Industriale (IFC) și este certificată de BuildingSMART International ca fiind compatibilă cu OpenBIM "CV2.0-Arch IFC Export and Import". BricsCAD BIM susține modelul de captare / modelare pe bază de solide ACIS. Aceste modele conceptuale pot fi clasificate automat folosind BIMIFY, folosind un set de algoritmi de învățare automată dezvoltați de Bricsys. O altă utilizare a învățării în mașină în BricsCAD BIM este PROPAGATE, un flux de lucru care analizează conexiunile între corpurile solide. PROPAGATE găsește și prezintă situații similare în model în care se poate aplica aceeași conexiune. Un exemplu de utilizare a PROPAGATE este analiza și justificarea automată a intersecțiilor de compoziție în întregul BIM, bazată pe o ajustare a straturilor menționate într-o singură locație din model.

BricsCAD Mechanical este un instrument 3D de proiectare mecanică cu funcționalitate de modelare a asamblărilor. Se bazează pe o abordare directă de modelare care nu are precedent. Produsul creează caracteristici de tablă de metal folosind suprafețe înălțate. Această abordare a fost aleasă ca o modalitate de a elimina degradarea co-marginilor, deoarece elementele de model sunt create, modificate și șterse. Nou pentru BricsCAD Mechanical V20 este abilitatea de a lucra simultan pe reprezentările pliate și dezvelite ale unei singure părți din tablă.

BricsCAD Ultimate combină toate edițiile BricsCAD - Classic, Pro, Platinum, BIM și Mechanical - într-un singur pachet. Permite clienților care doresc să ruleze BricsCAD BIM și BricsCAD Mechanical împreună pe o singură mașină pentru a face acest lucru, utilizând o singură instalare și o singură cheie de activare. Trialul gratuit pentru 30 de zile al BricsCAD oferit catre testare este BricsCAD Platinum. Utilizatorii pot folosi comanda RUNASLEVEL pentru a schimba ediția BricsCAD în timpul perioadei de probă.

Toate edițiile BricsCAD utilizează platforma de dezvoltare a software-ului API pentru desenarea Open Design Alliance, oferind BricsCAD capacitatea de citire și scriere a formatelor de fișiere DWG, făcute de AutoCAD de la Autodesk. BricsCAD V20 citește și scrie direct fișiere .dwg 2018, de la AutoCAD 12 până în 2020. Software-ul este capabil de cele mai multe functionalitati pe care le detine ultima versiune de AutoCAD. BricsCAD este disponibil in prezent în 18 limbi de circulatie internationala, inclusiv limba romana.

Compatibilitate: Windows 7/8/10 , MacOS , Linux

Tip licenta: Retail – new 

Numar de utilizatori: 1

Valabilitate: licenta perpetua, fara subscriptie

Versiune: v20

Editie: 2020

Conditii livrare si licentiere: cod electronic

Arhitectura compatibila(biti): 32 / 64 bit

              

                                                     

Versiunea trial timp de 30 zile gratuita pentru tine!