Profita ACUM de REDUCERILE lunii !

TopoGraph 8.0 – Program de Topografie Inginereasca

TopoGraph este singura solutie completa cu interfata in limba romana si la standarde de proiectare romanesti, care iti rezolva cu succes provocarile legate de prelucrarea datelor culese pe teren, realizarea de rapoarte rapide, modele digitale de teren, produse grafice pentru topografie inginereasca, cadastru sporadic si cadastru sistematic. Aplicatia TopoGraph se integreaza in capabilitatile CAD existente ale programelor consacrate de proiectare asistata de calculator BricsCAD (versiunile v12 – v20 Pro si Platinum) si AutoCAD (versiunile 2002 – 2020) si ofera o experienta fara egal in productivitatea si performanta in domeniu, valoarea acesteia fiind o investitie, nu un cost.

Printre caracteristicile principale ale aplicatiei, enumeram :

Un produs, indiferent că vorbim despre o aplicatie software sau de hardware ce rezolvă o problemă punctuală, trebuie privit ca un angajat, adică trebuie să facă treabă si să merite banii investiti pentru a i se justifica prezenta în companie. Asadar, odata cu utilizarea Topograph, primesti produsul de care ai nevoie pentru a-ti pastra avantajul competitional, PLUS: 

> siguranta ca investitia in achizitionarea Topograph va fi amortizata urgent, in maxim 2 lucrari.
> se pot face adaptari sau comenzi personalizare pentru aplicatie, in cazul in care un client doreste ca la o comanda/functie sa arate altfel rezultatul. 
> este continuu updatata conform ultimelor cerinte ale institutiilor statului si beneficiezi de suport excelent dupa achizitionare.
> nu este cea mai veche aplicatie din domeniu, insa este cu siguranta cea mai intretinuta si de care ne ocupam permanent, cautand sa acopere necesitatile tuturor persoanelor/firmelor care activeaza in industria topografiei si cadastrului, insa si altor industrii conexe care au codul CAEN 7112. 
> reducerea considerabila a timpului de finalizare si predare a lucrarilor si proiectelor. 
> posibilitatea de a utiliza aplicatia la birou, acasa si in timpul calatoriilor/concediilor, avand continuitate in desfasurarea proiectelor fara a fi legat de o singura statie de lucru.
> acces la update-uri si actualizari legislative periodice si continue, aplicatia fiind realizata pe baza nevoilor reale ale specialistilor si feedback-ului lor, acestea fiind GRATUITE si se trimit automat pe email catre fiecare client in momentul unei revizii noi. 
> siguranta, corectitudinea si buna gestionare a bazei de date, eliminand 100% posibilitatea erorilor umane care pot interveni prin folosirea mijloacelor conventionale. 
> facilitati multiple si meniuri usor de folosit. 
> automatizarea si simplificarea procedurilor de lucru. 
> rapiditate in intocmirea lucrarilor, proiectelor, anexelor grafice si textuale. 


Ce este TopoGraph?


TopoGraph este singura solutie completa cu interfata in limba romana si la standarde de proiectare romanesti, care iti rezolva cu succes provocarile legate de prelucrarea datelor culese pe teren, realizarea de rapoarte rapide, modele digitale de teren, produse grafice pentru topografie inginereasca, cadastru sporadic si cadastru sistematic. Aplicatia TopoGraph se integreaza in capabilitatile CAD existente ale programelor consacrate de proiectare asistata de calculator BricsCAD (versiunile v12 – v20 Pro si Platinum) si AutoCAD (versiunile 2002 – 2020) si ofera o experienta fara egal in productivitatea si performanta in domeniu, valoarea acesteia fiind o investitie, nu un cost.

De ce ai nevoie de TopoGraph?


Folosirea aplicatiei TopoGraph poate fi omniprezenta in intreaga gama de proiecte de infrastructura civila. Fiecare companie de cercetare, proiectare de infrastructura rutiera sau inginerie, institutie de stat, persoane autorizate din domeniul geodeziei, cadastrului sau topografiei ingineresti sau miniere are nevoie de aceasta aplicatie pentru a gestiona datele, a evalua si raporta calitatea lucrarilor si a extrage ulterior datele necesare pentru proiectele in desfasurare si viitoare. TopoGraph indeplineste eficient cerintele si standardele actuale in domeniile mai sus mentionate intr-o aplicatie curprinzatoare si eficienta, cu investitie minima si performanta maxima.

Cu ce este diferit TopoGraph?


TopoGraph a fost conceput si apoi continuu dezvoltat si actualizat pentru a raspunde cerintelor intregului proces de proiectare din domeniul topografiei ingineresti, cadastrului sau ingineriei civile si miniere din Romania. Astfel, TopoGraph nu este doar un “instrument de procesare”. Aplicatia TopoGraph te asigura ca procesul de proiectare, se va realiza cu foarte mare usurinta si cu productivitate crescuta cu peste 60% fata de restul aplicatiilor, datorita graficii simple si intuitive de tip all-in, fiind o aplicatie cu adevarat interdisciplinara.

De retinut : un produs, indiferent că vorbim de o aplicatie software sau de hardware ce rezolvă o problemă punctuală, trebuie privit ca un angajat, adică trebuie să facă treabă si să merite banii primiti pentru a i se justifica prezenta în companie. Asadar, odata cu utilizarea Topograph, primesti produsul de care ai nevoie pentru a-ti pastra avantajul competitional, plus:

* support excelent dupa vanzare
* se pot face adaptari sau comenzi personalizare pentru aplicatie, in cazul in care un client doreste ca la o comanda/functie sa arate altfel rezultatul.
* este continuu updatata conform ultimelor cerinte ale institutiilor statului.
* nu este cea mai veche aplicatie din domeniu, insa este cu siguranta cea mai intretinuta si de care se ocupa permanent, cautand sa acopere necesitatile tuturor persoanelor/firmelor care activeaza in industria topografiei si cadastrului, insa si altor industrii conexe care au codul CAEN 7112.
* reducerea considerabila a timpului de finalizare si predare a lucrarilor si proiectelor.
* posibilitatea de a utiliza aplicatia la birou, acasa si in timpul calatoriilor/concediilor, avand continuitate in desfasurarea proiectelor.
* acces la update-uri si actualizari legislative periodice si continue, aplicatia fiind realizata pe baza nevoilor reale ale specialistilor si feedback-ului lor, acestea fiind GRATUITE si se trimit automat pe email catre fiecare client in momentul unei revizii noi.
* siguranta, corectitudinea si buna gestionare a bazei de date, eliminand 100% posibilitatea erorilor umane care pot interveni prin folosirea mijloacelor conventionale.
* facilitati multiple si meniuri usor de folosit.
* automatizarea si simplificarea procedurilor de lucru.
* rapiditate in intocmirea lucrarilor, proiectelor, anexelor grafice si textuale.
* siguranta ca investitia in achizitionarea Topograph va fi amortizata urgent, in maxim 2 lucrari.

Modulul cadastru


Submeniul Cadastru cuprinde un set de 40 de comenzi, din care 21 pentru cadastru sporadic si 19 pentru cadastru sistematic. Comenzile destinate cadastrului sporadic au ca scop realizarea anexelor grafice si textuale din cuprinsul documentatiilor cadastrale, conform Ordinului nr. 1340/2015 privind modificarea si completarea Regulamentului de avizare, receptie si inscriere in evidentele de cadastru si carte funciara, aprobat prin Ordinul directorului general al Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara nr. 700/2014. Comenzile destinate cadastrului sistematic au ca scop generarea direct din AutoCAD sau BricsCAD a livrabilelor prevazute in specificatiile tehnice, respectiv registrele cadastrale, opisul alfabetic al titularilor, fisele de date ale imobilelor si fisierele cgxml.

Sectiunea Cadastru General


Secţiunea Cadastru General este disponibila doar pentru versiunea TopoGraph 7.1 si cuprinde un număr de 19 comenzi grupate în zona Cadastru General din caseta de dialog Cadastru. Accesarea submeniului Cadastru poate fi facuta, fie direct din meniul pull-down TopoGraph, fie prin tastarea la promptul de comanda a comenzii CADASTRU. Comenzile sectiunii Cadastru General sunt amplasate in zona din dreapta-jos a casetei de dialog Cadastru.

Versiunea trial timp de 30 zile gratuita pentru tine!